Extensions bij Haarwerkcentrum Zoetermeer

Systéme volume van Balmain hair is helaas in europa ermee gestopt en niet meer verkrijgbaar. Daarom zijn wij genoodzaakt voor u een andere leverancier aan te bieden( Dante).

Great Hair extensions bij Haarwerk Centrum Zoetermeer 

Great Hair extensions, een ander merk dat we ook aanbevelen en waar we heel veel positieve ervaringen mee hebben opgedaan. Great Hair extensions, komen uit Italië en zijn vervaardigd uit 100% menselijke Remy-topkwaliteit haar. Verder zijn deze extensions tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.  
 
De extensions zijn Double Drawn, wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. Hierdoor kan het haar van de extensions niet knopen, zal het zacht en glad aanvoelen en zijn de haren gemakkelijk te borstelen. De extensions worden verder probleemloos opgenomen in het eigen haar en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De extensions zijn niet van echt te onderscheiden en u kunt er zelfs mee zwemmen!  

We hebben twee verschillende varianten van de Great Hair extensions.  

  • De natural straight extensions, met een verkrijgbare lengte van 30 t/m 70 cm 
  • De natural wavy extensions, met een verkrijgbare lengte van 30 t/m 50 cm 

U krijgt zelfs 6 maanden garantie, mits u de aanbevolen richtlijnen en verzorgingsproducten gebruikt. 

Indiangold extensions met slag of krul 

Op zoek naar een merk extensions met een mooie slag of krul? Dan bevelen we u de Indiangold extensions aan! De extensions van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit en is gemaakt van 100% menselijk haar uit India.  

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op gaan, waardoor de extensions niet gaan klitten. Naast Remy gesorteerd is het haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit heeft als voordeel dat u na het plaatsen van de extensions direct een mooi resultaat heeft en dat de haren nauwelijks in model geknipt hoeven te worden. Indiangold extensions heeft verschillende varianten:

  • Straigt-slight  
  • Wavy-body  
  • Wavy-curly  
  • Tight curly 

Allemaal verkrijgbaar in de lengtes van 30 cm t/m 50 cm. De extensions zijn voorzien van een stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. Deze keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan het eigen haar is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed hechten. Na het plaatsen van de extensions mag het haar gelijk gewassen en naar wens geverfd worden. 

extensions

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk. 

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-NutrLine-App-BrownHair
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-HydraLine-Appl-Hair-whiteBottom
Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo