Extensions bij Haarwerkcentrum Zoetermeer

Systéme volume is waar wij graag mee werken! Dit revolutionaire systeem is ontwikkeld voor professionele kappers en salons. Het Systéme volume systeem is al enige tijd een groot succes bij ons in de salon. Het systeem is luxueus, werkt snel, gemakkelijk en biedt blijvend volume van het haar. Een product van hoogwaardige kwaliteit dus!  

De bondjes en de SilkTips zijn sterk en comfortabel dankzij de zachte afwerking en de platte achterkant. Het systeem verspreidt het haar gelijkmatig en zorgt ervoor dat elk bondje uniek is, waardoor het perfect integreert in het eigen haar. Hierdoor behoort de 'Spaghetti look' tot het verleden! 

Systéme volume extensions voor een natuurlijke look

Système Volume extensions zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes:

 • 25 cm  
 • 40 cm  
 • 60 cm 

Ook zijn de extensions zeer geschikt voor fijn en normaal haar. De extensions van Systéme volume bieden volume en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Ook zorgen de kleurencombinaties ervoor dat ze perfect overlopen in het eigen haar. Dankzij Système Volume van Balmain kunt u in een mum van tijd natuurlijk volumineus haar hebben, wat wel 3 tot 4 maanden blijft zitten! Système Volume biedt verschillende services om een oplossing te bieden voor de meest voorkomende haarproblemen, hierbij kunt u denken aan: 

 • Risicovrije Kleur Service 
 • Blijvend Volume Service 
 • Vol Haar Service  
 • Glamour Service 

De services bepalen hoeveel Volumizers er precies nodig zijn voor het gewenste eindresultaat.  

     

Cosmetique een speciale verzorgingslijn voor het eigen haar en extensions 

Om de Systéme volume extensions en uw eigen haar zo lang mogelijk mooi te houden hebben we een speciale verzorgingslijn. Deze speciaal ontwikkelde lijn stimuleert het eigen haar om de groei te optimaliseren en is tegelijkertijd goed voor de kwaliteit van het haar. Dit komt door de toevoeging van zaagpalm en vlierbes extracten. De producten zijn hoofdhuid vriendelijk en zorgen voor een perfecte balans en verzorging. Door het gebruik van Cosmetique wordt het eigen haar dikker en krijgt het 10% meer volume. Hierdoor kan het eigen haar ook weer beter de Systéme volume extensions houden.  

Dankzij de vochtbindende werking van de zijde proteïnes, rooibos , kamille en groene thee worden de schadelijke effecten van hitte en zonlicht geneutraliseerd. Hierdoor wordt de haarkleur van zowel het eigen haar als de extensions beschermd en zal het haar niet snel beschadigen door verschillende factoren. Door Cosmetique te gebruiken kunt u uw extensions wel tot 6 maanden in topconditie behouden! 

Great Hair extensions bij Haarwerk Centrum Zoetermeer 

Great Hair extensions, een ander merk dat we ook aanbevelen en waar we heel veel positieve ervaringen mee hebben opgedaan. Great Hair extensions, komen uit Italië en zijn vervaardigd uit 100% menselijke Remy-topkwaliteit haar. Verder zijn deze extensions tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.  
 
De extensions zijn Double Drawn, wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. Hierdoor kan het haar van de extensions niet knopen, zal het zacht en glad aanvoelen en zijn de haren gemakkelijk te borstelen. De extensions worden verder probleemloos opgenomen in het eigen haar en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De extensions zijn niet van echt te onderscheiden en u kunt er zelfs mee zwemmen!  

We hebben twee verschillende varianten van de Great Hair extensions.  

 • De natural straight extensions, met een verkrijgbare lengte van 30 t/m 70 cm 
 • De natural wavy extensions, met een verkrijgbare lengte van 30 t/m 50 cm 

U krijgt zelfs 6 maanden garantie, mits u de aanbevolen richtlijnen en verzorgingsproducten gebruikt. 

Indiangold extensions met slag of krul 

Op zoek naar een merk extensions met een mooie slag of krul? Dan bevelen we u de Indiangold extensions aan! De extensions van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit en is gemaakt van 100% menselijk haar uit India.  

De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op gaan, waardoor de extensions niet gaan klitten. Naast Remy gesorteerd is het haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit heeft als voordeel dat u na het plaatsen van de extensions direct een mooi resultaat heeft en dat de haren nauwelijks in model geknipt hoeven te worden. Indiangold extensions heeft verschillende varianten:

 • Straigt-slight  
 • Wavy-body  
 • Wavy-curly  
 • Tight curly 

Allemaal verkrijgbaar in de lengtes van 30 cm t/m 50 cm. De extensions zijn voorzien van een stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. Deze keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan het eigen haar is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed hechten. Na het plaatsen van de extensions mag het haar gelijk gewassen en naar wens geverfd worden. 

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

 • Kerastase Genesis
 • Kérastase Densifique
 • Kérastase Aminexil GL-M
 • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle producten

Er zijn geen afbeeldingen gevonden.

Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo