Vergoedingen

Chronisch haarverlies of haarverlies door ziekte kan heel vervelend zijn! We weten als geen ander dat u net als ieder ander ook “gewoon” haar wil hebben. Dan is een haarwerk een mooie oplossing. Een vraag die we vaak krijgen is: ‘’Kunnen haarwerken vergoed worden door de verzekering?’’ Dit kan gedeeltelijk vergoed worden. Met een verwijsbrief van uw huisarts of behandelend specialist kunt u een jaarlijkse vergoeding aanvragen voor uw haarwerk/haarstuk bij uw zorgverzekeraar uit de basisverzekering. Ook is het zelfs nog mogelijk om uit een aanvullende verzekering een extra vergoeding aan te vragen voor uw haarwerk/haarstuk. De zorgverzekeraar zal dan eerst vergoeden vanuit de basisverzekering. Vervolgens wordt bekeken wat de aanvullende verzekering daarbovenop nog dekt. 

Hoeveel wordt er vergoed en wanneer gaat deze vergoeding in? 

De periode van vergoeding gaat in nadat u uw eerste haarwerk heeft aangeschaft tot dezelfde datum een jaar later. Voor 2024 is de vergoeding voor haarwerken € 460 wel moet u er rekening mee houden dat het eigen risico bedrag wordt aangesproken wanneer u een vergoeding aanvraagt. Is de eigen risico al opgebruikt, dan krijgt u de volledige vergoeding uit de basis en aanvullende polis.

Haarwerkcentrum Zoetermeer is aangesloten bij alle zorgverzekeraars 

Uit de aanvullende verzekering verschilt de vergoeding per polis en verzekeraar. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, heeft u hier verder nog vragen over? We informeren u graag verder. Komt u in aanmerking voor declaratie bij uw zorgverzekering? Ook kunnen we het verzekeringswerk voor u uit handen nemen. We helpen u graag met de afhandeling van de vergoeding van uw zorgverzekering. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het aanvragen van de vergoedingen.  

Check welk bedrag er door uw verzekeraar vergoed wordt voor een haarwerk

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk. 

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-NutrLine-App-BrownHair
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-HydraLine-Appl-Hair-whiteBottom
Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo