Sitemap
Mowan Morph Model-2-min
Mowan Morph Model-1
naw (rechtsboven)

079-360 88 35

06 48538115

ONZE RUIME OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 20.00
09.00 - 17.00

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Haarproblemen

Haarproblemen

Er is een top 5 van de meest voorkomende vormen van haarproblemen.

1. Erfelijke aanleg, Alopechia Androgenetica

Veel bij mannen, maar ook vrouwen hebben hier last van. De oorzaak is het DHT-hormoon (DiHydroTestosteron. Bij dit hormoon sterven de haarzakjes af. Bij mannen worden eerst de slapen dun, dan een terugtrekkende haarlijn en vervolgens de kruin wordt kaal. De haren op het achterhoofd blijven behouden. Bij vrouwen begint het bij de scheiding bovenop. Deze wordt steeds dunner en breder op den duur.

2. De slechte kwaliteit van het haar

Droog, breekbaar, poreus of futloos haar komt heel veel voor. Verschillende oorzaken zijn. Externe oorzaken als veelvuldig kleuren, ontkleuren, permanenten, föhnen, stylen, lak en het gebruik van gel op basis van siliconen. Interne oorzaken zijn natuurlijke haarveroudering, afslankdiëten, stress, medicijnen, voeding en zwangerschap. Het haar wordt broos, poreus, of kan dof zijn, en kan dunner worden. Gespleten haarpunten treden op en wat tot snel afbreken lijdt. Een juiste professionele (KERASTASE) shampoo & kuur doet al gauw wonderen.

3. Natuurlijke haarveroudering & cycles

Ook ons haar verouderd. De stamcellen in het haarzakje kunnen ongeveer 20 keer een nieuwe haar aanmaken, maar bij elke nieuwe haar veranderd het haarzakje steeds iets meer. Haren worden dunner en kwaliteit wordt ook minder. Maar de haarcycles bepaalt ook hoeveel haar we 'overhouden' in ons leven. Bijvoorbeeld je hebt een cycles van 3 jaar; 20 x 3 = 60 jaar, daarna treed er geen vernieuwing meer op en zal het het steeds dunner worden. Ook In de menopauze kunnen er extra haarzakjes afsterven. 

4. Vet haar

Veel jongeren hebben last van puistjes en vet haar in de puberteit. Het geeft vette roos en het talg verstopt de haarwortels. Vet haar komt ook door medicijnen, slechte voeding en stress. Het haar ziet te glanzend en nat uit. Het wordt steeds dunner en begint dan ook uit te vallen. Als kaal worden ook nog in de familie zit, dan treedt dit extra vroeg in.

5. Haarziektes

Stress, schildklierproblemen, Lupus en chronisch ijzertekort zijn veel voorkomende voorbeelden die voor haaruitval kunnen zorgen. Ook huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, (schimmel)infecties en roos kunnen haaruitval veroorzaken. Het haar wordt meestal verstikt en wordt dunner en valt diffuus uit. Door Lupus gaan de haarzakjes ontsteken waardoor er (meestal tijdelijk) ovale kale plekken ontstaan. Veelal achter de oren en op het achterhoofd. Dit kan maanden aanhouden, maar gelukkig verdwijnt het ook wel weer.

Oplossing haarproblemen?

Lichttherapie, is een effectieve oplossing tegen vele vormen van haaruitval.
Er zijn een aantal methodes om haaruitval te voorkomen of te verminderen. Te denken valt onder meer aan medicatie,haartransplantatie of hormoonpreparaten. Deze zijn ingrijpend en werken ook lang niet altijd en even effectief voor iedereen. Lichttherapie oftewel Low Level Laser Therapie (LLLT) kan de kwaliteit van het haar en hoofdhuid op een effectieve wijze aanzienlijk verbeteren, omdat de celvernieuwing wordt gestimuleerd, doorbloeding van de hoofdhuid wordt geactiveerd, de talgproductie word beter geregeld, “slapende haarzakjes” worden geactiveerd en de opname van het DHT-hormoon wordt geremd. Lichttherapie zorgt voor meer volume, gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Wanneer lichttherapie wordt gecombineerd met de juiste KERASTASE haargroeiproducten kan zelfs tot 40% meer haar verkregen worden.

 

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Afspraak maken
Bekijk onze acties
Actiebanner

 

 

 

 

 

 

eindelijk lang haar?
Kerastase heeft extensioniste!

 

 

      

 

   

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Nieuws Tekst

 

Nieuw in onze salon; Metal-detox
Een revolutionair product wat gebruikt wordt vóór elke kleuring.
Zodat uw haarkwaliteit behouden blijft.
En geeft 93% kleurbescherming zelfs op de meest gevoelige kleuren.
En 87% minder haarbreuk! Verder detoxt het je haar, je voelt direct resultaat.
Eigenlijk een mustdo voor elke kleurklant.
prijs is 9€ per behandeling.

CORONA regels;
Bij klachten..koorts,hoesten,keelpijn en 
verkoudheid moet u nu nog steeds thuisblijven!
Verder blijven we een hoger hygiëneprotocol hanteren.
met vriendelijke groet rené & aroena

ANKO Haarwerk Specialist LOGO
 

Heel veel voordeel op onze top producten!
Met complete gebruiks informatie.
Blader gerust door na deze CLICK
Op onze site van Hairvision.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer