Haarstukken voor heren en dames

Draag een haarstuk zonder dat iemand het door heeft!Haarstukken voor heren en dames Draag een haarstuk zonder dat iemand het door heeft!

Voor veel mannen en vrouwen is haaruitval onacceptabel. De meest voorkomende vorm van haaruitval is de Alopecia Andrognetica en meestal erfelijk bepaald.
Bij mannen boven 30 jaar heeft 40% last van deze vorm van haaruitval.
Bij vrouwen is dat percentage aanzienlijk lager.

De laatste jaren hebben de haarwerken hele goede en fantastische ontwikkelingen doorgemaakt. Natuurlijke en onzichtbare haaroplossingen waarbij men alles kan doen. Zo natuurlijk en kwalitatief hoogstaand, dat zelfs op 30cm afstand het niet te zien is.

Permanente en semi permanente haarbevestiging

Deze nieuwe generatie haarwerken voor mannen en vrouwen zijn beschikbaar met permanente en semi- permanente haarbevestiging. Het is zelfs mogelijk om hierbij deze haaroplossing dag en nacht te dragen en aan alle activiteiten en sporten deel te nemen, waaronder b.v. duiken, zwemmen, surfen, skiën enz.. Het haarstuk wordt op onzichtbare wijze bevestigd en verder verwerkt in het haar wat nog aanwezig is. Deze unieke oplossing is voor vele mannen en vrouwen geschikt en geeft de ultieme voldoening.

Haarstukken kunnen een superdunne basis hebben, 0.03mm(contactskin). Zitten als een tweede huidlaag.
Absoluut onzichtbaar, zeer natuurlijk, genoeg beschikbare kleurmogelijkheden, alleen geschikt voor permanente bevestiging. Maximale levensduur is 6 weken.

Haarstukken met een basis van 0.06 mm. Zijn ook absoluut onzichtbaar, zeer natuurlijk, zijn er genoeg beschikbare kleurmogelijkheden, ook alleen geschikt voor permanente bevestiging, hebben wel nog meer comfort en zijn zelfs 1 a2 keer herbruikbaar.Zitten ook als een tweede huidlaag. Levensduur is maximaal 3 mnd.

Haarstukken met een basis van superfijn polyester gaas. Hebben evt. een zeer fijne frontlace en met een polyrand aan de zij en achterkant. Zijn v.a. 0.08mm dik, hebben een  hoog comfort gehalte.
Geschikt voor semi permanente bevestiging. Maximale levensduur is 4 a 5 mnd.

Daarnaast hebben we legio duurzame haarwerken( v.a. 0.10 mm dik) met o.a. een mono silktop en of siliconen randen, density’s variërend 100 tot 150%.
Teveel om op te noemen eigenlijk. Geschikt voor los-vast methode en semi permanente bevestiging. Deze haarstukken gaan zo’n 6 a 7 mnd. mee.
Uiteraard geld voor alle haarstukken, hoe beter het onderhoud en hoe beter u er mee omgaat des te langer het haarwerk meegaat.
 

Keuze uit de 3 volgende bevestiging methoden voor haarstukken:

 1. Los-vast methode
  Met klemmetjes en of in combinatie met tape.
  Deze methode is geschikt als het haarwerk (maat haarwerk of confectie haarwerk) wanneer u dat wilt, af en opgezet moet kunnen worden.
 2. Semi-permanente methode
  Tape en of  in combinatie met lijm.
  Deze methode is voor de mensen die zelf na één week hun haarwerk willen afzetten. Zodat ze het hoofd als het haarwerk goed kunnen reinigen en het haarwerk zelf weer terug kunnen plaatsen.
 3. Permanente methode
  Met de permanente methode is het haarwerk niet zelf af en op te zetten. Dit zal door één van de medewerkers van Haarwerkcentrum worden gedaan. Wij adviseren om dat gemiddeld tussen de 4-6 weken te laten verzorgen. U kan dan alles laten reinigen, bijwerken en opnieuw laten te bevestigen.
  Dat kan door middel van een onderhouds contract of per keer.

Onderhoudscontracten voor uw haarwerk

Heeft u een haarwerk bij ons of elders aangeschaft, kunt u kiezen voor een onderhouds/plaatsings contract. Wij zorgen dat het haarwerk af en weer op gaat, wordt gereinigd, gemodelleerd naar wens en evt. weer wordt bijgekleurd. Ook uw eigen haar valt onder deze regeling. Dus géén extra kosten.
Tussen de 4 en 6 weken moet u het haarwerk laten onderhouden, om zo ook optimaal de conditie van het haarwerk te behouden. U kunt kiezen voor een één jarig of twee jarig contract.
Voor een éénjarig contract betaald u 110€ per maand. Maximaal 13 keer onderhoud.
Voor een tweejarig contract betaald u 105€ per maand. Maximaal 26 keer onderhoud. Uw voordeel is 60€ per jaar.

Heeft u klein onderhoud van het haarwerk nodig, bijvoorbeeld alleen wassen, conditioneren, bijkleuren en drogen ervan. Of wilt u géén contract, dat kan uiteraard ook. Dan betaald u 1€ per minuut aan het werk wat we er dan aan hebben.

haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

 • Kerastase Genesis
 • Kérastase Densifique
 • Kérastase Aminexil GL-M
 • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle producten

Er zijn geen afbeeldingen gevonden.

Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo