Haarstukken voor heren en dames

Haarstukjes voor dun haar 

Haarstukken voor heren en dames Draag een haarstuk zonder dat iemand het door heeft!

Haarstukken kopen bij haaruitval of kale plekken doet u bij de deskundige medewerkers van Haarwerkcentrum Zoetermeer. Wij staan u op een persoonlijke manier bij in uw strijd tegen haarverlies. De invloed van haaruitval of dunner wordend haar kan groot zijn. Met haarstukken voor mannen en vrouwen helpen wij u met een haarstuk van echt haar en haarstukken van synthetisch haar. Welke keuze in uw situatie de beste is, hangt af van de mate van uw haaruitval en uw wensen.  

Haarstukken voor vrouwen 

De redenen waarom dunner haar of haaruitval optreedt, verschilt per persoon. Zo kan een haarstuk voor vrouwen nodig zijn in verband met haaruitval na een bevalling, veranderingen in de hormoonhuishouding, stress en een ijzertekort. Bij de haarstukken voor vrouwen wordt zorgvuldig gekeken naar uw wensen. Zo komen we samen tot een haarstuk waar u zich happy mee voelt. 

Haarstukken voor mannen 

Bij mannen wordt sneller geaccepteerd dat kaalheid erbij hoort. Toch hoeft u als man niet met dunner wordend haar rond te blijven lopen. Kies voor een haarstuk van synthetisch haar of echt haar om uw kaalheid tegen te gaan en maak een afspraak om dit met ons te bespreken. Stap over de figuurlijke drempel en laat uw leven niet langer in het teken staan van ongewenste kaalheid.  

Welk haarstuk moet ik kiezen? 

Een geschikt haarstuk kiezen is niet eenvoudig voor u als leek. Kom daarom langs in Haarwerkcentrum Zoetermeer en raak overtuigd van de meerwaarde van een haarstukje bij haaruitval of kale plekken. Nadat u onze haarstukken heeft gevoeld en gezien komt het perfecte haarstuk voor u al een stukje dichterbij. 

Onderhoud bij haarstukken 

Het onderhouden van haarstukken bij mannen verdient net als bij vrouwen de nodige aandacht. Trots als u bent op uw nieuwe haardos wilt u hier toch langdurig van genieten? Wij helpen u op weg met de nodige adviezen voor onderhoud. Met de producten van Mediceuticals zorgt u zelf voor het herstel van uw hoofdhuid en een verergering van uw haaruitval.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Permanente en semi permanente haarbevestiging

Deze nieuwe generatie haarwerken voor mannen en vrouwen zijn beschikbaar met permanente en semi- permanente haarbevestiging. Het is zelfs mogelijk om hierbij deze haaroplossing dag en nacht te dragen en aan alle activiteiten en sporten deel te nemen, waaronder bijv. duiken, zwemmen, surfen, skiën enz. Het haarstuk wordt op onzichtbare wijze bevestigd en verder verwerkt in het haar wat nog aanwezig is. Deze unieke oplossing is voor vele mannen en vrouwen geschikt en geeft de ultieme voldoening.

Haarstukken kunnen een superdunne basis hebben, 0.03mm (contactskin). Zitten als een tweede huidlaag.
Absoluut onzichtbaar, zeer natuurlijk, genoeg beschikbare kleurmogelijkheden, alleen geschikt voor permanente bevestiging. Maximale levensduur is 6 weken.

Haarstukken met een basis van 0.06 mm. Zijn ook absoluut onzichtbaar, zeer natuurlijk, zijn er genoeg beschikbare kleurmogelijkheden, ook alleen geschikt voor permanente bevestiging, hebben wel nog meer comfort en zijn zelfs 1 à 2 keer herbruikbaar. Zitten ook als een tweede huidlaag. Levensduur is maximaal 3 maanden.

Haarstukken met een basis van superfijn polyester gaas. Hebben evt. een zeer fijne frontlace en met een polyrand aan de zij en achterkant. Zijn v.a. 0.08mm dik, hebben een  hoog comfort gehalte.
Geschikt voor semi permanente bevestiging. Maximale levensduur is 4 à 5 maanden.

Daarnaast hebben we legio duurzame haarwerken (v.a. 0.10 mm dik) met o.a. een mono silktop en/of siliconen randen, density’s variërend 100 tot 150%.
Te veel om op te noemen eigenlijk. Geschikt voor los-vast methode en semi permanente bevestiging. Deze haarstukken gaan zo’n 6 à 7 maanden mee.
Uiteraard geldt voor alle haarstukken, hoe beter het onderhoud en hoe beter u er mee omgaat des te langer het haarwerk meegaat.
 

Keuze uit de 3 volgende bevestiging methoden voor haarstukken:

 1. Los-vast methode
  Met klemmetjes en of in combinatie met tape.
  Deze methode is geschikt als het haarwerk (maat haarwerk of confectie haarwerk) wanneer u dat wilt, af en opgezet moet kunnen worden.
 2. Semi-permanente methode
  Tape en of in combinatie met lijm.
  Deze methode is voor de mensen die zelf na één week hun haarwerk willen afzetten. Zodat ze het hoofd als het haarwerk goed kunnen reinigen en het haarwerk zelf weer terug kunnen plaatsen.
 3. Permanente methode
  Met de permanente methode is het haarwerk niet zelf af en op te zetten. Dit zal door één van de medewerkers van Haarwerkcentrum worden gedaan. Wij adviseren om dat gemiddeld tussen de 4-6 weken te laten verzorgen. U kan dan alles laten reinigen, bijwerken en opnieuw laten te bevestigen.
  Dat kan door middel van een onderhoudscontract of per keer.

Onderhoudscontracten voor uw haarwerk

Heeft u een haarwerk bij ons of elders aangeschaft, kunt u kiezen voor een onderhoud-/plaatsingscontract. Wij zorgen dat het haarwerk af en weer op gaat, wordt gereinigd, gemodelleerd naar wens en evt. weer wordt bijgekleurd. Ook uw eigen haar valt onder deze regeling. Dus géén extra kosten.
Tussen de 4 en 6 weken moet u het haarwerk laten onderhouden, om zo ook optimaal de conditie van het haarwerk te behouden. U kunt kiezen voor een één jarig of tweejarig contract.
Voor een eenjarig contract betaalt u 110€ per maand. Maximaal 13 keer onderhoud.
Voor een tweejarig contract betaalt u 105€ per maand. Maximaal 26 keer onderhoud. Uw voordeel is 60€ per jaar.

Heeft u klein onderhoud van het haarwerk nodig, bijvoorbeeld alleen wassen, conditioneren, bijkleuren en drogen ervan. Of wilt u géén contract, dat kan uiteraard ook. Dan betaalt u 1€ per minuut aan het werk wat we er dan aan hebben.

haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif haarstuk-elitecoif

haarstukken

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk. 

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

 • Kerastase Genesis
 • Kérastase Densifique
 • Kérastase Aminexil GL-M
 • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-NutrLine-App-BrownHair
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-HydraLine-Appl-Hair-whiteBottom
Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo