Sitemap
slide1
slide2
naw (rechtsboven)

079-360 88 35

06 48538115

ONZE RUIME OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag(spoed)
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 21.00
09.00 - 17.00
12.00 - 16.00

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Maatwerk

Maatwerk

Een maat haarwerk wordt  volledig op maat en handgemaakt vervaardigd naar uw eigen wens.
Meest voorkomende bevestigings methodes zijn:

  1. Een intergratie haarstuk met clips, als u nog voldoende haar heeft maar het haar is bovenop te dun, futoos en heeft geen volume dan is dit een super oplossing. U maakt het haarstuk aan uw eigen haar vast door de clips te bevestigen aan uw haar.
  2. Een intergratie haarstuk met micopoints, als u nog voldoende haar heeft maar het haar is bovenop te dun, futloos en heeft geen volume. Maar bij deze vorm wordt het haarstuk permanent bevestigd. Door hele kleine lijmverbindingen het haarstuk aan uw eigen haar vast te maken. Zodat u er ook mee kan slapen e.d. Wel dient u ongeveer om de 6 weken het haarstuk weer te herplaatsen, om de onstane ´ruimte´ weer op te heffen. Want het groeit immers met uw eigen haar mee.
  3. Een intergratie haarstuk met buisjes, als u nog voldoende haar heeft maar het haar is bovenop te dun, futloos en heeft geen volume. Bij deze vorm wordt het haarstuk ook permanent bevestigd. Door hele kleine buisjes waardoor uw eigen haar heenloopt en van het haarstuk dicht te maken. Ook hiermee kan slapen e.d. Wel dient u ook weer ongeveer om de 6 weken het haarstuk weer te herplaatsen, om de onstane ´ruimte´ weer op te heffen. Hiervoor hebben we een scherp tarief op abonnement basis.
  4. Een volwaardig haarstuk met een medicinale lijm of tape bevestigen. Dit is een oplossing als u weinig of geen haar meer boven op heeft. Wel dient u weer ongeveer om de 6 weken bij Haarwerk Centrum Zoetermeer langs te komen voor het afhalen en te laten reinigen en weer op te laten zetten. Zie videofragment. Hiervoor hebben we een scherp tarief op abonnement basis.

 

Aanschaf duur?

Het aanschaffen van een maat haarwerk is een voorkeurs keuze, soms is het ook noodzakelijk omdat confectiehaarwerken of haarstukken niet voldoen aan uw eisen of beperkingen kennen. Echter maathaarwerk is een iets kostbaardere oplossing, maar zit absoluut pefect is echt onzichtbaar en is helemaal naar uw eigen haar en model na te maken.Maathaarwerk is bij Haarwerk Centrum Zoetermeer niet heel veel duurder dan een echthaar confectie haarstuk. Doordat wij in het belang van u staan en de juiste connecties hebben, is het de best kwalitatieve overwogen keuze. Veel klanten van Haarwerk Centrum Zoetermeer kiezen daardoor dan ook voor deze keuze. Echt haar heeft altijd het voordeel dat alle kappersbehandelingen er op toegepast kunnen worden en dat het er heel natuurlijker uit ziet.

Bij een maatwerk wordt het haar met de hand geknoopt, in de gewenste kleur, lengte, structuur en dikte. De samenstelling van een maatwerk kan geheel synthetisch, geheel echt haar of een mix in elk denkbare verhouding van beide zijn. Iedere wens en ieder mens is anders, daarom kijken we met u samen wat voor u de beste oplossing zal zijn. De levertijd van een maatwerk bedraagt wel ongeveer 10 weken.

Aanmeten

Maatwerk wordt persoonlijk aangemeten. En is daardoor alleen voor u geschikt. Hiervoor wordt een mal van uw hoofd gemaakt. Deze mal vormt de basis voor het maatwerk waaruit we verder gaan werken.
Op een bijpassende maltekening geven we alles aan, wat u ons aangeeft en u wenst. Uiteraard zullen we u daarbij adviseren.

Het binnenwerk

De samenstelling van het binnenwerk is afhankelijk van verschillende elementen. Uw wensen, het model, de haarlengte, de bevestigingsmethode als ook het draagcomfort. Wij adviseren u bij het maken van de juiste beslissing. U kunt namelijk kiezen uit verschillende werkwijzes, basismaterialen enof combinaties hiervan.

De buitenkant

De "buitenkant” van een pruik houdt in dat U het soort haar, eventuele krulvorming, het model en de kleur gaat bepalen. De keuze van het haar, synthetisch of echthaar of een combinatie weer hiervan met veel haar of juist wat gematigd. Maar vaak een evenaring van uw eigen haar. Dat bepaald in grote lijnen de mogelijkheid in uw model en kleurbepaling.

Vervaardiging

Nadat alle gegevens bekend zijn, en u akkoord gegeven heeft. Zal het opgestuurd worden naar het maatwerk atelier, samen met eventueel 1 a 2 lokjes van uw eigen haar. Zodat er een perfecte match gemaakt kan worden met uw haar. Hierna kan het ongeveer 10 weken duren voordat uw haarwerk weer bij Haarwerk Centrum Zoetermeer zal zijn. Waarna wij u direct informeren om het te komen passen en exact in model brengen zoals u heeft aangegeven. 
 

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Bekijk onze acties
Actiebanner

 

 

 

 

 

 

Haaruitval?
Kerastase heeft de oplossing!

 

 

      

 

   

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Nieuws Tekst

Haarwerknieuwtjes

Wij zij gesloten van 16-20 oktober!!


 

Heel veel voordeel op onze top producten!
Met complete gebruiks informatie.
Blader gerust door na deze CLICK
Op onze site van Hairvision.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer