Producten

meer aanbod op....

Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision.
Met foto en gebruiksaanwijzingen:

Hairvision

*Volg de tabbladen van de verschillende merken.

Medicueticals Haarverlies technology

Medicueticals haarverlies kitMedicueticals haarverlies women

Deze kits helpen bij het verminderen van overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Daarnaast brengen en houden  deze producten het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie. De lijn bestaat uit speciaal ontwikkelde haar en hoofdhuidproducten die helpen  bij chronische en periodiek haarverlies. Maar ook bij het simuleren van nieuwe haargroei en versterken van dun en zwak haar.
Wilt u uw haaruitval echt stoppen? Dan zijn deze kits voor u essentieel, echter alles valt of staat bij een goede naleving van het gebruik der producten. Uitstekend te gebruiken na een chemotherapie, u krijgt direct uw eigen haar en dikte terug zonder eerst van dat vlassige dun krullerige haar. Het bestaat uit 70% natuurlijke bestanddelen en 30% komt direct uit de pharmacy. Uiteraard is het niet getest op dieren en zijn ze sillicone en sulfaat vrij.

Kerastase Genesis

Kerastase genisis

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk. 
Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 
Kérastase ontwikkelde GENESIS hiervoor, in samen werking met dieetist en een dermotoloog.
Genesis is de eerste professionele haarverzorginglijn die beide soorten haaruitval kan behandelen, in 1 keer!  dus bij de wortel en bij haarbreuk in de lengtes.
Voor alle vrouwen, in allerlei levensstijlen, met alle soorten van haaruitval. Een verzameling van producten met het krachtigste complexen om haaruitval tegen te gaan: Aminexil, inheemse cellen Edelweiss en Gemberwortels.
Kérastase pakt dat probleem aan dat bijna 88% van de vrouwen beweert te hebben: haaruitval als gevolg van het breken van het borstelen.
Genesis is een versterkend haarverzorging systeem voor zowel dik als fijn verzwakt haar, professioneel geformuleerd om breuk te versterken en te verminderen.

Kérastase Densifique

kerastase Densifique

Wat doet het; Activeert de volledige regenerende kracht van stamcellen om meer haardichtheid en veerkracht terug te krijgen.
Een volwaardige verzorgingslijn bij ouder wordend futloos haar,

 

Advanced Hair Restoration Kit Fine
Genesis combifoto
Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo