Sitemap
Mowan Morph Model-2-min
Mowan Morph Model-1
naw (rechtsboven)

079-360 88 35

06 48538115

ONZE RUIME OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 21.00
09.00 - 17.00

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer

Facelift Wonder serum

7 april 2014

Haarwerk Centrum Zoetermeer

Vikki LaMotta Wonderlift Serum vult de rimpels op en trekt de wallen strak. Het product is te gebruiken voor het gezicht, de hals en het decolleté. De ingrediënten collageen en siliconen zorgen ervoor dat de rimpels worden opgevuld. Magnesium zorgt ervoor dat het overtollig vocht onder de ogen wordt afgevoerd en elastine spant de huid aan.Het Wonderlift Serum moet worden aangebracht op een gereinigde huid!. U kunt het serum plaatselijk aanbrengen maar u kunt er ook voor kiezen om het Serum aan te brengen over het gehele gelaat.

Het Serum is zuinig in gebruik en is zeer geconcentreerd.

Aanbrengen: Ogen

Breng een klein druppeltje aan op de vingertop en werk dit in één vloeiende beweging  van buiten naar binnen en van binnen naar buiten toe. Het gezicht volledig ontspannen en het Serum 5 minuten in laten werken. Tevens kunt u de boven oogleden liften met dit Serum. Breng het serum op het bovenooglid aan en wrijf het Serum over de wenkbrauw heen richting het voorhoofd. U kunt er ook voor kiezen om het serum aan te brengen over het gehele gelaat.

Aanbrengen: Gezicht

Het Serum aanbrengen van binnen naar buiten en van beneden naar boven. Ook hiervoor geld de instructie 5 minuten in laten werken en het gelaat volledig ontspannen houden. Er kan een trekkend gevoel optreden. Dit komt door de elastine die in het Serum zit en de huid aanspant. Dit trekkende gevoel verdwijnt nadat er wat dagcrème over het serum  is aangebracht. Breng weinig dagcrème aan,  anders neemt het vet uit de dagcrème de overhand en verliest hij zijn spankracht. De dagcrème te allen tijde kloppend aanbrengen, niet wrijven want anders wrijf je het collageen en silicone weg die voor de rimpelvulling zorgen. Mocht u een zeer droge huid hebben?,  dan kan het Serum een wit waasje achter laten. Dit probleem is te verhelpen door nogmaals dun dagcrème aan te brengen. Tevens kun je er voor kiezen om het serum in één keer aan te brengen dit gemengd met je dagcreme en je foundation, om zo je foundation gelijkmatig aan te kunnen brengen.
Het Serum is drie jaar houdbaar,  is getest op allergieën en is dierproefvrij. Advies : Mocht u een zeer gevoelige huid hebben?,  breng dan eerst een druppel Serum aan op de binnenzijde van de pols om te zien of er een allergische reactie optreedt. Als het pompje verstopt zit, draai het pompje dan los van het flesje en spoel het pompje ondersteboven al pompend door onder de warme kraan. Droog het pompje goed af en draai dit gelijk terug op het flesje. Laat het serum nooit langer dan 5 minuten zonder pompje open staan anders droogt het Serum uit!

Reacties

Mea

Reactie geplaatst op 8 maart 2019

Yvonne

Heb dit serum op de huishoudbeurs gekocht, 1x gebruikt en dan doet het pompje het niet meer, kijk in het flesje zit er ook al niets meer in, voel me flink belazerd.

Reactie geplaatst op 16 oktober 2018

Reactie geplaatst op 16 oktober 2018

Inga

Hallo. Wat is prijs van facelift serum? mvg Inga

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Monique van der Burch

Goedemorgen Wat is de prijs van dit serum en is dit het serum met korrel structuur? Kan ik het bij u bestellen? Mvg Monique

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Flora Remkes

Dit product heb ik een half jaar geleden gekregen als cadeautje.

in het begin heel leuk. Na een paar maanden is het product niet meer te gebruiken want is een dikke klomp geworden terwijl het potje goed is afgesloten. Het is absoluut niet de prijs waard en zal het niemand meer aanraden.

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Diana

Ook mijn creme is éen grote klomp geworden. Het is niet te achterhalen waar ik een klacht kan indienen.

Reactie geplaatst op 30 november -0001

lilian

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Miranda

Pas een grote pot voor 60 euro op de HH-beurs gekocht en het trekt idd de rimpels mooi strak maar ik krijg erna altijd witte vlekken en als je er dan dun dagcreme over doet is het effect weg dus toch spijt ervan

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Stien

erg veel spijt van 40 euro lichter op een gegeven moment ben je helemaal wit lijkt wel zout troep dus koop het niet

Reactie geplaatst op 30 november -0001

elisabeth

Lijkt de eerste minuten een wondercreme maar dan ben je net een gemaskerde zo witte plekken op plaats !!!! Zeker niet waard 50 Euro weggegooid !!!!

Reactie geplaatst op 30 november -0001

heleen

59,- weggegooid geld!!! Net als de vorige reacties. Het serum slaat wit uit op schone huid. Potje bewaard voor bruiloft. Na opening was het een dikke klonterige zooi waar je niets meer mee kunt. Iemand verkoopt sprookjes en wordt er slapend rijk van. Lijkt wel gewoon eiwit.

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Mandy

Wanneer je een vette nachtcreme als ondergrond gebruikt, slaat het serum niet wit uit en heb je er echt een uur of 8 plezier van

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Mieke

Goedemorgen ,nou Heleen ik ben het niet met je eens en idd ik reageer meestal ook zo maar dat is niet van toepassing op dit GEWELDIGE product Vikki LaMotta,ik zelf gebruik dit geweldige product,ik denk dat moet haast wel dat je het of te dik gebruikt of je hebt de goede uitleg er niet bij gekregen het is echt een fantastisch serum en ben er ook zeer tevreden over, en over dat uitdrogen ik denk dat je het niet goed hebt afgesloten. Groeten van een tevreden persoon.

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Linda

Kan ik de wonderserum van Vicky Lamotta 30ml flesje bij u bestellen en aan welke prijs,?

Reactie geplaatst op 30 november -0001

Reactie plaatsen

Afspraak maken
Bekijk onze acties
Actiebanner

 

 

 

 

 

 

eindelijk lang haar?
Kerastase heeft extensioniste!

 

 

      

 

   

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Nieuws Tekst

CORONA regels;
Bij klachten..koorts,hoesten,keelpijn en 
verkoudheid moet u toch echt thuisblijven!
Verder zullen we een hoger hygiëneprotocol hanteren.
En zal bij iedere klant een hygiëne toeslag zijn(1.50€).
met vriendelijke groet rené & aroena

ANKO Haarwerk Specialist LOGO
 

Heel veel voordeel op onze top producten!
Met complete gebruiks informatie.
Blader gerust door na deze CLICK
Op onze site van Hairvision.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer