Revolutionair antislip pruiken

ZOETERMEER - Haarwerk Centrum Zoetermeer introduceert een revolutionair concept dat u totale zekerheid garandeert. Topkwaliteit pruiken(haarwerken) met antislip en antibacterieel materiaal tegen een zeer betaalbare prijs. Want daar staat Haarwerk Centrum Zoetermeer ook voor; betaalbaar, kwaliteit, expertise en gegarandeerde nazorg. 

In samenwerking met ‘NJ Paris’ en Haarwerk Centrum Zoetermeer zijn deze haarwerken voor u nu bereikbaar. Vergeet uw pruik en krijg nu het gevoel van uw haar terug. Dit zijn topkwaliteit pruiken die niet bewegen en u ook geen druk gevoel geven. Bevestiging op uw huid of haar gebeurt door thermocontact met speciaal antislip materiaal. Zichtbaar zeer natuurlijk en fijn, en zo voelt het ook. Zodat de allerbeste comfort ook uw haar vrij kan laten groeien.

De pruiken zijn te verkrijgen in 1e kwaliteit Europees en Remy haar met een groot assortiment aan modellen. Aansluitend is op deze collectie, een assortiment nieuwe tulbanden verkrijgbaar. In de mooiste materialen en nieuwste designs.


 

Reactie plaatsen

Reacties

Reactie geplaatst op 30 november -0001 door m.kroon

ik draag al jaren een haarwerk, maar met deze heb ik me nog nooit zo zeker gevoeld. kortom fantastich,en wat een comfort.

een aanrader, zo ook de professionele hulp.

Reactie plaatsen

Revolutionair antislip pruiken

Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo