Haarwerk Centrum Zoetermeer verkoopt betaalbare maatwerk pruiken van echt of synthetisch haar

Haarwerk Centrum Zoetermeer verkoopt betaalbare maatwerk pruiken van echt of synthetisch haar. Heeft u last van overmatig haaruitval? Of heeft u last van kale plekken op uw hoofd die u wilt verbergen? Neem contact op met ons op om een afspraak in te plannen. Een gediplomeerde kapster geeft u graag advies over de kosten van de maatwerkpruiken, eventuele vergoeding, werkwijze en onze service. Haarwerk Centrum Zoetermeer maakt voor u een op maat gemaakte pruik, die op natuurlijke wijze verbergt dat u last heeft van weinig of dun haar. Wij werken met verschillende professionele haartechnieken. Uw betaalbare maatwerk pruik wordt tot in het kleinste detail naar uw wens gemaakt, bij ons is alles mogelijk. Wij zijn niet voor niets een ‘SEMH’ en ‘ANKO haarwerk specialist’.

Wat is de werkwijze van Haarwerk Centrum Zoetermeer bij het maken van een betaalbare maatwerk pruik?

Wij hebben een vaste werkwijze bij het maken van betaalbare maatwerk pruiken. Als eerste gaan wij het haarwerk aanmeten op uw hoofd. Er wordt een passende mal gemaakt zodat het haarwerk  perfect op uw hoofd aansluit. Het zorgt voor meer draagcomfort en een natuurlijke look. U heeft daarna de keuze voor een bepaalde binnenkant, dit hangt af van de haarlengte, het model en de bevestigingsmethode. De buitenzijde van uw betaalbare maatwerk pruik wordt in overleg gemaakt. U heeft de keuze uit:  

  • Dikte van het haar
  • Haarkleur
  • Model
  • Soort haar
  • Structuur van het haar

Als uw maatwerk pruik helemaal naar wens is, dan gaan wij deze bestellen. Het kan enkele weken duren voordat uw maatwerk pruik gemaakt is.

Het model van een maatwerk pruik

Is de betaalbare maatwerk pruik weer terug in de kapsalon, dan bellen wij u op voor een afspraak. We willen bij deze afspraak uw maatwerk pruik in model knippen. Uitereraad kunt u zelf kiezen in welk model uw maatwerk pruik geknipt moet worden en de lengte van het haar. Het voordeel van echte betaalbare maatwerk pruiken is dat ze hetzelfde behandeld kunnen worden als echt haar. Wassen, föhnen, stijlen en krullen is allemaal geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u tevreden naar huis gaat en u uw zelfvertrouwen weer terug heeft.

Neem contact op met Haarwerk Centrum Zoetermeer voor een betaalbare maatwerk pruik

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Betaalbare maatwerk pruiken van echt of synthetisch haar

Stel uw vraag

Betaalbare maatwerk pruiken

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris

Er zijn geen afbeeldingen gevonden.

Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo