Sitemap
Haarwerk Centrum Zoetermeer-slide1
Haarwerk Centrum Zoetermeer-slide-2
naw (rechtsboven)

079-360 88 35

06 48538115

ONZE RUIME OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 21.00
09.00 - 17.00

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Betaalbare maatwerk pruiken

Betaalbare maatwerk pruiken van echt of synthetisch haar

Hebt u last van overmatig haaruitval? Krijgt u kale plekken op uw hoofd en wilt u dit verbergen? Een professionele kapster staat vier dagen per week in Haarwerk Centrum Zoetermeer voor u klaar voor het aanmeten van betaalbare maatwerk pruiken. Deze betaalbare maatwerk pruiken worden volledig passend bij u gemaakt door onze gediplomeerde kapster. Doordat wij ons regelmatig bijscholen zijn wij up to date omtrent de kennis van betaalbare maatwerk pruiken. Wilt u dit proces graag in gaan met behulp van betrouwbare kapster? Neem dan contact op met Haarwerk Centrum Zoetermeer Wij geven u graag advies over de kosten van betaalbare maatwerk pruiken, de eventuele vergoeding, de werkwijze en service. Het hebben van dun of weinig haar kan worden verborgen met verschillende prachtige haartechnieken. Deze betaalbare maatwerk pruiken worden tot in de kleinste detail naar uw wens gemaakt. Maatwerk, confectie, echt haar, synthetisch? Alles is mogelijk. Wij zijn niet voor niets een ´SEMH´ en ´ANKO haarwerk specialist´ erkend bedrijf.

Waarom maatwerk?

Als u kiest voor betaalbare maatwerk pruiken van Haarwerk Centrum Zoetermeer kunt u profiteren van vele voordelen. Haarwerk Centrum Zoetermeer hanteert hierbij een vaste werkwijze. Eerst zullen we het haarwerk gaan aanmeten op uw hoofd. Passend wordt er een mal gemaakt zodat het haarwerk heerlijk en perfect op uw hoofd aansluit. Dit zorgt niet alleen voor veel draagcomfort maar ook voor een natuurlijke look. Daarna kunt u kiezen voor een bepaalde binnenkant. Dit hangt af van de haarlengte, het model en de bevestigingsmethode. De buitenzijde van betaalbare maatwerk pruiken worden ook in overleg gemaakt. Hierbij kunt u kiezen uit

  • Soort haar
  • Structuur
  • Kleuren
  • Model
  • Dikte

Als dit naar wens is uitgekozen zullen de betaalbare maatwerk pruiken worden besteld. Het kan enige weken duren voordat de betaalbare maatwerk pruiken weer terug in het atelier zullen zijn.

In model

Als de betaalbare maatwerk pruiken terug komen maken we met u een afspraak om deze in model te knippen. U kunt zelf kiezen voor het model en de lengte. Het voordeel van echte betaalbare maatwerk pruiken is dat deze hetzelfde behandeld kunnen worden als echt haar. Wassen, föhnen, stijlen en krullen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met betaalbare maatwerk pruiken kunt u weer met een zeker gevoel de straat op.

Onderhoud

Zijn de betaalbare maatwerk pruiken toe aan onderhoud? Wilt u een andere kleur of model? Het kappersvak is dan ook onze passie. Naast betaalbare maatwerk pruiken kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud, een hoofdhuidanalyse, een uitgebreide garantie/klachten regeling, het inzetten en uithalen van hairextensions van verschillende merken, het leveren van modieuze haarstukken, haarklemmen, verzorgingsproducten en talloze haartulbanden(bandana's). Maak gerust een afspraak of kom bij ons langs. Haarwerk Centrum Zoetermeer heeft de SEMH erkenning. Een hele prestatie want aan deze erkenning hangen zware eisen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Betaalbare maatwerk pruiken van echt of synthetisch haar
Laat uw reactie achter
Afspraak maken
Bekijk onze acties
Actiebanner

 

 

 

 

 

 

eindelijk lang haar?
Kerastase heeft extensioniste!

 

 

      

 

   

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Nieuws TekstCORONA regels;
Bij klachten..koorts,hoesten,keelpijn en 
verkoudheid moet u toch echt thuisblijven!
Verder zullen we een hoger hygiëneprotocol hanteren.
En zal bij iedere klant een hygiëne toeslag zijn(1.50€).
met vriendelijke groet rené & aroena

ANKO Haarwerk Specialist LOGO
 

Heel veel voordeel op onze top producten!
Met complete gebruiks informatie.
Blader gerust door na deze CLICK
Op onze site van Hairvision.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer