Maatwerk pruiken in Den Haag 

Bij overmatig haaruitval of kale plekken op uw hoofd biedt het dragen van een maatwerk pruik van echt of synthetisch haar uitkomst. Maak voor maatwerk pruiken in Den Haag een afspraak bij Haarwerkcentrum Zoetermeer. Hier staat een professionele kapster voor u klaar om een betaalbare op maat gemaakte pruik bij u aan te meten. Als SEMH-en ANKO-haarwerkspecialist zijn wij een erkend bedrijf waar u met een gerust hart uw haarwerk laat maken. 

Waarom een op maat gemaakte pruik? 

Met een op maat gemaakte pruik komen we tot het mooiste eindresultaat. Hierbij meten we de pruik zorgvuldig aan op uw hoofd. Dit vergroot het draagcomfort en oogt natuurlijk. We zetten hiervoor een mal in. Voor de binnenkant van het haarwerk hebben we meerdere mogelijkheden waar u een keuze uit maakt. De lengte van uw haar, de manier van bevestigen en het uiteindelijke model zijn hierbij van belang. Wij voorzien u graag van advies, als dit u helpt om de juiste keuze te maken. Voor het zichtbare gedeelte van de op maat gemaakte pruik in Den Haag kiest u uit: 

  • Diktes 
  • Kleuren 
  • Soorten haar 
  • Structuren 
  • Modellen 

Afwerken van een maatwerk pruik 

Nu alles is opgemeten en de keuzes zijn gemaakt, volgt het traject van bestellen. Dit kan een aantal weken in beslag nemen, maar is het wachten meer dan waard. Zodra wij uw maatwerk pruik binnen hebben, leggen wij gelijk contact met u en plannen we een afspraak in voor het in model knippen en afwerken. Haarwerkcentrum Zoetermeer blijft u ook na het aanmeten en in model brengen van uw maatwerk pruik graag van dienst met het juiste onderhoud en goede verzorging. 

Verzorgen van maatwerk pruik  

Eenmaal aangebracht, verdient uw haarwerk optimale verzorging. Zo blijft uw aanwinst langdurig mooi en behoudt uw pruik de natuurlijke uitstraling. Wij bieden u de mogelijkheid tot de aanschaf van producten, die uw haarwerk in goede conditie houden. Lees alles over de verzorging van pruiken en kom met ons in contact als u vragen heeft. Wij voorzien u graag van alle informatie.  

Neem contact op

Betaalbare maatwerk pruiken in de buurt van Den Haag van echt of synthetisch haar

Stel uw vraag

Betaalbare maatwerk pruiken | Den Haag

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle producten

Er zijn geen afbeeldingen gevonden.

Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo