Sitemap
Mowan Morph Model-2-min
Mowan Morph Model-1
naw (rechtsboven)

079-360 88 35

06 48538115

ONZE RUIME OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 20.00
09.00 - 17.00

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Betaalbare maatwerk pruiken in de buurt van Noordeinde van echt of synthetisch haar
Noordeinde

Betaalbare maatwerk pruiken in de buurt van Noordeinde van echt of synthetisch haar

Hebt u last van overmatig haaruitval? Krijgt u kale plekken op uw hoofd en wilt u dit verbergen? Een professionele kapster staat vier dagen per week in Haarwerk Centrum Zoetermeer voor u klaar voor het aanmeten van betaalbare maatwerk pruiken en bedient een groot aantal klanten uit Noordeinde en omgeving. Deze betaalbare maatwerk pruiken in de buurt van Noordeinde worden volledig passend bij u gemaakt door onze gediplomeerde kapster. Doordat wij ons regelmatig bijscholen zijn wij up to date omtrent de kennis van betaalbare maatwerk pruiken en werken in Noordeinde en omgeving. Wilt u dit proces graag in gaan met behulp van betrouwbare kapster? Neem dan contact op met Haarwerk Centrum Zoetermeer Wij geven u graag advies over de kosten van betaalbare maatwerk pruiken, de eventuele vergoeding, de werkwijze en service. Het hebben van dun of weinig haar kan worden verborgen met verschillende prachtige haartechnieken. Deze betaalbare maatwerk pruiken worden tot in de kleinste detail naar uw wens gemaakt. Maatwerk, confectie, echt haar, synthetisch? Alles is mogelijk. Wij zijn niet voor niets een ´SEMH´ en ´ANKO haarwerk specialist´ erkend bedrijf en een bekend begrip in Noordeinde en omgeving.

Waarom maatwerk?

Als u kiest voor betaalbare maatwerk pruiken van Haarwerk Centrum Zoetermeer in de buurt van Noordeinde kunt u profiteren van vele voordelen. Haarwerk Centrum Zoetermeer hanteert hierbij een vaste werkwijze. Eerst zullen we het haarwerk gaan aanmeten op uw hoofd. Passend wordt er een mal gemaakt zodat het haarwerk heerlijk en perfect op uw hoofd aansluit. Dit zorgt niet alleen voor veel draagcomfort maar ook voor een natuurlijke look. Daarna kunt u kiezen voor een bepaalde binnenkant. Dit hangt af van de haarlengte, het model en de bevestigingsmethode. De buitenzijde van betaalbare maatwerk pruiken worden ook in overleg gemaakt in de buurt van Noordeinde. Hierbij kunt u kiezen uit

  • Soort haar
  • Structuur
  • Kleuren
  • Model
  • Dikte

Als dit naar wens is uitgekozen zullen de betaalbare maatwerk pruiken worden besteld en geleverd in de buurt van Noordeinde. Het kan enige weken duren voordat de betaalbare maatwerk pruiken weer terug in het atelier zullen zijn in de buurt van Noordeinde.

In model

Als de betaalbare maatwerk pruiken terug komen in de buurt van Noordeinde maken we met u een afspraak om deze in model te knippen. U kunt zelf kiezen voor het model en de lengte. Het voordeel van echte betaalbare maatwerk pruiken is dat deze hetzelfde behandeld kunnen worden als echt haar. Wassen, föhnen, stijlen en krullen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met betaalbare maatwerk pruiken kunt u weer met een zeker gevoel de straat op.

Onderhoud

Zijn de betaalbare maatwerk pruiken toe aan onderhoud? Wilt u een andere kleur of model? Het kappersvak is dan ook onze passie. Naast betaalbare maatwerk pruiken kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud in de buurt van Noordeinde, een hoofdhuidanalyse, een uitgebreide garantie/klachten regeling, het inzetten en uithalen van hairextensions van verschillende merken, het leveren van modieuze haarstukken, haarklemmen, verzorgingsproducten en talloze haartulbanden(bandana's). Maak gerust een afspraak of kom bij ons langs in de buurt van Noordeinde. Haarwerk Centrum Zoetermeer heeft de SEMH erkenning. Een hele prestatie want aan deze erkenning hangen zware eisen.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Laat uw reactie achter
Afspraak maken
Bekijk onze acties
Actiebanner

 

 

 

 

 

 

eindelijk lang haar?
Kerastase heeft extensioniste!

 

 

      

 

   

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Nieuws Tekst

 

Nieuw in onze salon; Metal-detox
Een revolutionair product wat gebruikt wordt vóór elke kleuring.
Zodat uw haarkwaliteit behouden blijft.
En geeft 93% kleurbescherming zelfs op de meest gevoelige kleuren.
En 87% minder haarbreuk! Verder detoxt het je haar, je voelt direct resultaat.
Eigenlijk een mustdo voor elke kleurklant.
prijs is 9€ per behandeling.

CORONA regels;
Bij klachten..koorts,hoesten,keelpijn en 
verkoudheid moet u nu nog steeds thuisblijven!
Verder blijven we een hoger hygiëneprotocol hanteren.
met vriendelijke groet rené & aroena

ANKO Haarwerk Specialist LOGO
 

Heel veel voordeel op onze top producten!
Met complete gebruiks informatie.
Blader gerust door na deze CLICK
Op onze site van Hairvision.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer