Sitemap
Mowan Morph Model-2-min
Mowan Morph Model-1
naw (rechtsboven)

079-360 88 35

06 48538115

ONZE RUIME OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 20.00
09.00 - 17.00

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Dames pruik en haarwerk op maat of voorraad in de buurt van Bergambacht
Bergambacht

Wilt u haarverlies verbergen? Kies voor een dames pruik van Haarwerkcentrum Zoetermeer in de regio Bergambacht

Heeft u last van haarverlies in Bergambacht en wenst u dit te kunnen verbergen? Dan bent u bij Haarwerk Centrum Zoetermeer aan het juiste adres voor dames pruik en meer haarwerken. Wij zijn een betrouwbare en deskundige kapsalon en haarwerkspecialist die een ruim ervaring heeft op het gebied van pruiken voor dames. Met trots kunnen wij u zeggen dat we inmiddels een bekend begrip zijn in Bergambacht en omgeving.

Kiezen voor het dragen van een pruik is vaak een emotionele beslissing

Wij begrijpen dat uw keuze om een dames pruik te gaan dragen een moeilijke en vaak emotionele beslissing is. Misschien heeft uw zelfvertouwen zelfs schade opgelopen door het haarverlies? Wij zien hoeveel positief effect een dames pruik geeft voor het zelfvertrouwen en nodigen u daarom graag bij ons voor een gesprek in de buurt van Bergambacht. Onze kapster verlaagt graag voor u de drempel en bespreekt met u de mogelijkheden op het gebied van pruiken voor dames.

Krijg uw zelfvertrouwen terug met een dames pruik van Haarwerkcentrum Zoetermeer!

In alle rust kunt u bij ons een dames pruik uitzoeken in de buurt van Bergambacht. Bij ons staat persoonlijke betrokkenheid, aandacht en privacy centraal. Haarwerk Centrum Zoetermeer geeft u graag het zelfvertrouwen weer terug met een dames pruik. Dit maakt ten slotte een groot deel uit van uw uitstraling en persoonlijkheid. Graag nemen wij uw zorgen uit handen.

Een confectie dames pruik is dé perfecte keuze bij tijdelijke kaalheid

Een confectie dames pruik is uitermate geschikt bij tijdelijke kaalheid. Deze zijn aanzienlijk goedkoper dan een dames pruik van echt haar. De modellen variëren van

  • Klassiek
  • Modern
  • Stijlvol
  • Trendy
  • Kort
  • Lang
  • Krullend
  • Stijl

Tijdens een eerste afspraak in de buurt van Bergambacht zullen we de meest passende dames pruik voorstellen in combinatie met de beste bevestiging.

Graag vertellen wij u hoe u een pruik voor dames het beste kunt onderhouden

Voor tips of uitvoering van onderhoud aan uw dames pruik kunt u ook terecht bij Haarwerk Centrum Zoetermeer in de buurt van Bergambacht. U kunt uw dames pruik reinigen met een dopje shampoo en lauw water. Zo wordt al het vuil van de dames pruik afgespoeld. Daarna is het van belang dat u dit niet met warmte droog föhnt. Als het droog is gemaakt met een handdoek kunt u deze stylen met een speciale borstel of uw vingers. Met speciale verzorgingsproducten die wij aanbieden houdt u het prachtig in model en ziet het er gezond uit. Na 3 maanden maakt u een afspraak , voor het controleren van uw dames pruik in de buurt van Bergambacht. Kijken we o.a. of de pasvorm nog goed is. Deze controle is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Tevens heeft u 6mnd. garantie op fabricage en afleveringsfouten vanaf afleveringsdatum.

Een pruik gemaakt naar uw wensen? Kies voor maatwerk!

Ook kunt u kiezen voor een maatwerk dames pruik bij ons in de buurt van Bergambacht. Deze zijn niet op voorraad en worden eerst op basis van uw wensen gemaakt. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment materialen. Ook dient u na te denken over de soort bevestiging van een dames pruik. Wilt u permanente bevestiging? Deze zit een lange tijd vast en kan niet door u zelf verwijderd worden. Wilt u semi permanente bevestiging? Deze kan door u zelf worden op en afgezet.

Wilt u meer informatie over de mogeljjkheden voor een pruik voor dames?

Wilt u meer informatie over een dames pruik in de buurt van Bergambacht? Of wilt u een dames pruik aan laten meten in de buurt van Bergambacht? Neem dan contact op met Haarwerk Centrum Zoetermeer. U kunt uiteraard op afspraak voor uw haarwerk en advies zonder aankoopverplichting in onze salon terecht. Maar wellicht voelt u zich in uw eigen omgeving het meest op uw gemak. Wij bieden u namelijk de service om vrijblijvend bij u aan huis of naar het ziekenhuis te komen.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Laat uw reactie achter
Afspraak maken
Bekijk onze acties
Actiebanner

 

 

 

 

 

 

eindelijk lang haar?
Kerastase heeft extensioniste!

 

 

      

 

   

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Nieuws Tekst


 

Nieuw in onze salon; Metal-detox
Een revolutionair product wat gebruikt wordt vóór elke kleuring.
Zodat uw haarkwaliteit behouden blijft.
En geeft 93% kleurbescherming zelfs op de meest gevoelige kleuren.
En 87% minder haarbreuk! Verder detoxt het je haar, je voelt direct resultaat.
Eigenlijk een mustdo voor elke kleurklant.
prijs is 9€ per behandeling.

CORONA regels;
Bij klachten..koorts,hoesten,keelpijn en 
verkoudheid moet u nu nog steeds thuisblijven!
Verder blijven we een hoger hygiëneprotocol hanteren.
met vriendelijke groet rené & aroena

ANKO Haarwerk Specialist LOGO
 

Heel veel voordeel op onze top producten!
Met complete gebruiks informatie.
Blader gerust door na deze CLICK
Op onze site van Hairvision.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer