Haarwerken op maat

Haarwerk Centrum Zoetermeer maakt unieke haarwerken op maat voor zowel mannen als vrouwen. Steeds vroeger krijgen mannen en vrouwen te maken met dunner wordend haar, haarverlies, kaalheid of haaruitval door ziekte. Om deze, ongewenste, problemen te verhullen zijn er verschillen op maat gemaakte haarwerken te verkrijgen. Haarwerken zijn volledig op maat en naar eigen wens te maken.

Wilt u meer informatie over haarwerken op maat? Bij Haarwerk Centrum Zoetermeer staat eerlijk en oprecht advies hoog in het vaandel. Niet Haarwerk Centrum Zoetermeer, maar juist u staat bij ons centraal!

Maak een afspraak

Diverse bevestigingsmethodes

Er zijn verschillende bevestigingsmethodes voor haarwerken op maat. De meest voorkomende bevestigingsmethodes zijn:

  • Een integratie haarstuk met clips

Bij dun, futloos haar zonder volume is deze methode de allerbeste oplossing. Deze methode zorgt ervoor dat het haarstuk door middel van clips aan uw eigen haar wordt bevestigd.

  • Een volwaardig haarstuk met medicinale lijm/tape bevestigen

Heeft u weinig tot geen haar, dan is dit de allerbeste oplossing. Het haarwerk dient om de 4 tot 6 weken te worden gereinigd en weer op te laten zetten. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij Haarwerk Centrum Zoetermeer.

Om het haarstuk te reinigen en weer op te laten zetten hebben we bij Haarwerk Centrum Zoetermeer een scherp tarief op abonnement basis!

Daarnaast zijn er natuurlijk meerdere bevestigingsmethodes welke bij Haarwerk Centrum Zoetermeer toegepast worden.

Uw haarwerk op maat

Bij haarwerken op maat wordt het haar met de hand geknoopt en is te maken in elke gewenste kleur, lengte, dikte en structuur. Daarnaast kan er gekozen worden van welk materiaal het haarwerk op maat gemaakt kan worden, zo is er een keuze uit synthetisch haar, volledig echt haar of juist een mix van synthetisch en echt haar. Samen met u kijken we naar de, voor u, beste oplossing.

Door de persoonlijke aanmeting is het haarwerk echt op maat gemaakt en is het daardoor alleen geschikt voor u. Tijdens de persoonlijke aanmeting wordt er een mal van uw hoofd gemaakt welke dient als basis voor het maatwerk. Hierna kan het ongeveer 10 weken duren voordat uw haarwerk geheel klaar is. Hierna informeren wij u direct om het te komen passen en exact in model brengen zoals u heeft aangegeven.

Wilt u meer advies over haarwerken op maat? Bij Haarwerk Centrum Zoetermeer staat eerlijk en oprecht advies hoog in het vaandel. Niet Haarwerk Centrum Zoetermeer, maar juist u staat bij ons centraal!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Haarwerken op maat [PLAATSNAAM]

Stel uw vraag

Haarwerken op maat

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk. 

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-NutrLine-App-BrownHair
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-HydraLine-Appl-Hair-whiteBottom
Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo