Haarwerk Centrum Zoetermeer is de haarwerk specialist

Haarwerk Centrum Zoetermeer is de haarwerkspecialist als het gaat om haaruitval. Wij weten als geen ander wat de beste oplossing is voor het tegengaan van haaruitval. Het is belangrijk dat er als eerste wordt vastgesteld wat de oorzaak is van uw haaruitval. Is uw haaruitval tijdelijk of is het permanent? De haarwerkspecialisten van Haarwerk Centrum Zoetermeer kunnen u helpen en een passend advies geven dat past bij uw situatie.

Verschillende soorten haarwerken te koop bij Haarwerk Centrum Zoetermeer

Haarwerk Centrum Zoetermeer is de haarwerk specialist en heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten haarwerken, ook wel pruiken genoemd. Confectiehaarwerken zijn gemaakt van een synthetische vezel en moeten voor het slapen worden afgezet. Het is niet mogelijk om de haarwerken te stylen, te föhnen of te kleuren. Een haarwerk is een goede oplossing voor mensen die een tijdelijk haarwerk nodig hebben.  

Heeft u voor langere tijd een pruik nodig? Informeer naar onze pruiken van echt Europees haar of een betaalbare maatwerk pruik. Deze pruiken zijn niet van echt haar te onderscheiden en zien er natuurlijk uit. Bij deze haarwerken heeft u wel de mogelijkheid om ze te kunnen stylen, föhnen of kleuren. Voor meer informatie, neem contact met ons op en we geven u graag vrijblijvend advies. Bij Haarwerk Centrum Zoetermeer is het ook mogelijk om een toupet te kopen, voor zowel vrouwen als mannen.

Haarwerk Centrum Zoetermeer is een erkende ANKO-haarwerkspecialist

Haarwerk Centrum Zoetermeer is een ANKO Haarwerkspecialist. Door onze erkenning door ANKO bent u als klant verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit. Onze ANKO erkenning zorgt ervoor dat uw zorgverzekeraar, afhankelijk van uw zorgverzekering, uw pruik vergoedt. Wij worden jaarlijks herkeurd en onze kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd. Al onze kapsters zijn gediplomeerd en krijgen met regelmaat bijscholingscursussen, om van de nieuwste technieken en trends op de hoogte te zijn.  

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons. Vul ons contactformulier in of bel naar 06-48538115 of 079-3608835.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Haarwerkspecialist [PLAATSNAAM]

Stel uw vraag

Haarwerkspecialist

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk. 

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-NutrLine-App-BrownHair
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-HydraLine-Appl-Hair-whiteBottom
Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo