Haarwerkspecialist Pijnacker
Pijnacker

Haarwerkspecialist Pijnacker

Op zoek naar de haarwerkspecialist van Pijnacker? Dan bent u bij Haarwerk Centrum Zoetermeer bent u aan het juiste adres. Als geen ander weet Haarwerk Centrum Zoetermeer welke oplossing het beste is voor uw haaruitval. Om te beginnen is het belangrijk welke oorzaak uw haaruitval heeft en of deze tijdelijk op permanent is. Wanneer dit allemaal is vastgesteld kunnen onze haarwerkspecialisten u adviseren welke oplossing in uw geval de beste is.

Diverse oplossingen

Wanneer het haaruitval van tijdelijke aard is, dan kan een pruik een oplossing zijn. Een pruik kan gemaakt worden van echt haar, maar ook van synthetisch haar. Het verschil tussen een pruik van echt of synthetisch haar is dat de pruiken van synthetisch bij het slapen gaan dienen te worden afgezet. Ook het stylen en föhnen van een synthetisch haarwerk is niet mogelijk. Een pruik is een goede oplossing voor mensen die een tijdelijke haarwerk nodig hebben

Wanneer het haaruitval niet van tijdelijke aard is, dan is een haarwerk op maat een goed alternatief. Laat een haarwerk op maat aanmeten door dé haarwerkspecialist van Pijnacker en omstreken. Onze haarwerken op maat zijn gemaakt van echt haar en zijn geschikt om daar de alledaagse dingen mee te doen zoals slapen, zwemmen en sporten.

Erkend ANKO haarwerkspecialist in Pijnacker en omgeving

Haarwerk Centrum Zoetermeer is erkend door ANKO als een echte haarspecialist. Door deze erkenning door ANKO kunt u als consument rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Daarnaast is het bezit van deze erkenning een vereiste voor uw zorgverzekeraar. Door de jaarlijkse herkeuring van ANKO staan de drie genoemde pijlers bij Haarwerk Centrum Zoetermeer hoog in het vaandel.

Maak vandaag nog een afspraak bij dé haarwerkspecialist van Pijnacker!

Neem contact op

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer

Stel uw vraag

Haarwerkspecialist | Pijnacker

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk. 

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-NutrLine-App-BrownHair
Haarwerk-Centrum-Zoetermeer-HydraLine-Appl-Hair-whiteBottom
Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo