Betaalbare maatwerk pruiken in Nootdorp 

Zoekt u een effectieve oplossing voor kale plekken op uw hoofd of overmatig haaruitval? De oplossing hiervoor is dichter bij Nootdorp dan u denkt. In Haarwerkcentrum Zoetermeer staat een professionele kapster vier dagen per week voor u klaar. Zij helpt u met het uitkiezen en aanmeten van een betaalbare pruik van synthetisch of echt haar. 

Maatwerk pruiken en goede service 

Wij bieden goede service en helderheid over de prijzen van het haarwerk. Maatwerk pruiken aanmeten bij met alopecia of haarverlies vraagt om goede kennis van zaken en begrip voor uw situatie. Leg het aanmeten van uw goedkope pruik in handen van onze betrouwbare kapster. Zij legt u  alle stappen uit en voorziet u van alle informatie. Zo vergroten wij uw kennis en voelt u zich gehoord en gezien. 

ANKO haarwerk specialist 

Wij zijn trots dat we ANKO- en SEMH-erkend zijn. Hiermee bedienen wij klanten uit Nootdorp en omgeving op een vakkundige manier met de meest bijzondere haartechnieken. We vertellen u ook hoe uw betaalbare pruik moet worden onderhouden na het aanbrengen. De weg naar een mooi haarwerk begint met het aanmeten van het haarwerk op uw hoofd. Met behulp van een mal sluit het haarwerk tot in detail op uw hoofd aan. Het draagcomfort wordt hierdoor verhoogd, maar het zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling. Aan u nu de keuze voor de binnenkant, die afhankelijk is van het model, de manier van bevestigen en de gewenste haarlengte.  

Uit welke pruiken kan ik kiezen?

Het is belangrijk dat de betaalbare pruik in Nootdorp past bij wie u bent en wat u wilt uitstralen. Dit maakt dat u bij ons uw keuze maakt uit: 

  • Model 
  • Soort haar 
  • Structuur 
  • Kleuren 
  • Dikte 

Is de keuze gemaakt, dan bestellen wij uw betaalbare maatwerk pruik en is het een kwestie van geduld hebben tot wij hem binnen krijgen. Dit kan een aantal weken duren. We maken direct een afspraak voor het in model knippen, zodra de goedkope maatwerk pruik bij ons binnen is. 

Niet van echt te onderscheiden 

U bent nu in het bezit van een op maat gemaakte pruik die u langdurig mooi wilt houden. Koop bij ons direct geschikte producten voor uw haarwerk, dan leggen wij u de werking en de voordelen meteen uit. Vragen over een maatwerk pruik of het onderhoud? Kom met ons in contact en leg uw wensen aan ons voor.  

Neem contact op

Betaalbare maatwerk pruiken in de buurt van Nootdorp van echt of synthetisch haar

Stel uw vraag

Betaalbare maatwerk pruiken | Nootdorp

Onze producten

88% van de vrouwen heeft haarverlies door haarbreuk

Door anders te gaan eten, meer stress te hebben of meer te gaan sporten. Of bij gebruik van veel hittetools, zie je regelmatig haar in je borstel en doucheputje. 

Bekijk informatie over producten als:

  • Kerastase Genesis
  • Kérastase Densifique
  • Kérastase Aminexil GL-M
  • Kérastase Initialiste


Meer producten en info vindt u op onze site van Hairvision

Bekijk alle productenKerastade Paris

Er zijn geen afbeeldingen gevonden.

Haarwerk Centrum Zoetermeer | Logo