Sitemap
Haarwerk Centrum Zoetermeer-slide1
Haarwerk Centrum Zoetermeer-slide-2
naw (rechtsboven)

079-360 88 35

06 48538115

ONZE RUIME OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 19.00
09.00 - 21.00
09.00 - 17.00

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Dames pruik

Haarwerkcentrum Zoetermeer betrouwbare en deskundige kapper voor dames pruik en haarwerk op maat

Wenst u advies over middelen om uw haarverlies te kunnen verbergen? Haarwerk Centrum Zoetermeer is een betrouwbare en deskundige kapper die ervaring heeft met een dames pruik. De keuze om een dames pruik te gaan dragen is een moeilijke en vaak emotionele beslissing. Wij weten als geen ander hoe veel effect een dames pruik heeft op uw zelfvertrouwen. Graag wilt onze kapster deze drempel voor u verlagen en nodigt u uit voor een gesprek. Wij laten u in alle rust een dames pruik uitzoeken in een vertrouwde omgeving. We lichten de mogelijkheden toe en geven advies over de soorten haarwerken. Hierbij staat persoonlijke betrokkenheid, aandacht en privacy centraal. Haarwerk Centrum Zoetermeer geeft u graag het zelfvertrouwen weer terug met een dames pruik. Dit maakt ten slotte een groot deel uit van uw uitstraling en persoonlijkheid. Graag nemen wij uw zorgen uit handen.

Confectie dames pruik geschikt bij tijdelijke kaalheid

Een confectie dames pruik is uitermate geschikt bij tijdelijke kaalheid. Deze zijn aanzienlijk goedkoper dan een dames pruik van echt haar. De modellen variëren van

  • Klassiek
  • Modern
  • Stijlvol
  • Trendy
  • Kort
  • Lang
  • Krullend
  • Stijl

Tijdens een eerste afspraak zullen we de meest passende dames pruik voorstellen in combinatie met de beste bevestiging.

Onderhoud en reinigen dames pruik

Voor tips of uitvoering van onderhoud aan uw dames pruik kunt u ook terecht bij Haarwerk Centrum Zoetermeer. U kunt uw dames pruik reinigen met een dopje shampoo en lauw water. Zo wordt al het vuil van de dames pruik afgespoeld. Daarna is het van belang dat u dit niet met warmte droog föhnt. Als het droog is gemaakt met een handdoek kunt u deze stylen met een speciale borstel of uw vingers. Met speciale verzorgingsproducten die wij aanbieden houdt u het prachtig in model en ziet het er gezond uit. Na 3 maanden maakt u een afspraak , voor het controleren van uw haarwerk. Kijken we o.a. of de pasvorm nog goed is. Deze controle is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Tevens heeft u 6mnd. garantie op fabricage en afleveringsfouten vanaf afleveringsdatum.

Dames pruik op maat naar uw wensen

Ook kunt u kiezen voor een maat dames pruik. Deze zijn niet op voorraad en worden eerst op basis van uw wensen gemaakt. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment materialen. Ook dient u na te denken over de soort bevestiging van een dames pruik. Wilt u permanente bevestiging? Deze zit een lange tijd vast en kan niet door u zelf verwijderd worden. Wilt u semi permanente bevestiging? Deze kan door u zelf worden op en afgezet.

Dames pruik aan laten meten?

Wilt u meer informatie over een dames pruik? Of wilt u een dames pruik aan laten meten? Neem dan contact op met Haarwerk Centrum Zoetermeer. U kunt uiteraard op afspraak voor uw haarwerk en advies zonder aankoopverplichting in onze salon terecht. Maar wellicht voelt u zich in uw eigen omgeving het meest op uw gemak. Wij bieden u namelijk de service om vrijblijvend bij u aan huis of naar het ziekenhuis te komen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Dames pruik en haarwerk op maat of voorraad
Laat uw reactie achter
Afspraak maken
Bekijk onze acties
Actiebanner

 

 

 

 

 

 

eindelijk lang haar?
Kerastase heeft extensioniste!

 

 

      

 

   

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer
Nieuws TekstCORONA regels;
Bij klachten..koorts,hoesten,keelpijn en 
verkoudheid moet u toch echt thuisblijven!
Verder zullen we een hoger hygiëneprotocol hanteren.
En zal bij iedere klant een hygiëne toeslag zijn(1.50€).
met vriendelijke groet rené & aroena

ANKO Haarwerk Specialist LOGO
 

Heel veel voordeel op onze top producten!
Met complete gebruiks informatie.
Blader gerust door na deze CLICK
Op onze site van Hairvision.

Haarwerk Centrum Zoetermeer logo
Haarwerk Centrum Zoetermeer